1
the books cost $9.95 each. Which inequality can be used to find the number of e-books, and what is the
greatest number of e-books, x, she can buy?

2 Answer

2

Answer:

she can buy 4 e books.

I don't know about the equation but there is the work below if that helps.

Step-by-step explanation:

8x 1.29= 10.32

60-10.32=49.68

49.68/ 9.95= 4.99

she can buy 4 books.

Edit
avatar
Suzanne Brakus
15.5k 3 10 26
answered 7 months ago
2

Answer:

um i have this question so i dont know

Step-by-step explanation:

Edit
avatar
Noah Pacocha
15.5k 3 10 26
answered 7 months ago