1
$127.46

$92.81

$82.27

$59.91

2 Answer

2

Answer:92.81

Step-by-step explanation:

Edit
avatar
answered 6 months ago
2

Answer:

$82.27

Step-by-step explanation:

First, figure out how much it would be without tax.

(2*16=32) + (3*2.50=7.50) + 37.75 = 77.25

Then, multiply this number by your tax rate.

77.25*6.5 = 5.02

Lastly, add your original total with this tax amount for your answer.

77.25+5.02= 82.27

Edit
avatar
Jarred Friesen II
15.5k 3 10 26
answered 6 months ago